logo

Duidelijke platforms voor authentieke interactie

Een site bouwen. Producten aanbevelen. Een blog starten. En nog veel meer.

Pointiful Development is een software bedrijf dat een software heeft ontwikkeld wat het mogelijk maakt om platforms te lanceren zonder programmeer kennis.

Voor het creëren van een simpele site, vergelijking website, webshop of informatie platform is het allemaal geschikt. Pointiful is modulair en aan te passen naar wens. Wij ontwikkelen dan ook continu door om aan de vraag van onze klanten te blijven voldoen.

Onze business is dus Software as a Service (SaaS), maar los van de technische kennis hebben wij als bedrijf ook veel ervaring met het opzetten van websites en webshops. Een website maken is namelijk relatief eenvoudig, een goede, succesvolle website maken is echter een stuk complexer. Heeft u nog nooit gehoord van SEO, affiliate marketing, serverless of website performance? Wij hebben de ervaring en de kennis om u met deze vraagstukken te helpen.

Van begin tot eind staan we aan uw zijde. Of we nu analyseren, vormgeven, bouwen of optimaliseren.

No Cure No Pay

Jij geen succes, wij geen succes. Geen developing kosten om te starten en geen rekening als we iets voor je oplossen.

Visueel

Jouw data of informatie visueel gepresenteerd in een handige zoekmachine

Lage drempel

Wij worden enthousiast van passie, ben jij enthousiast, dan zijn wij enthousiast.

De bouwstenen van ons platform


Wagtail

Ons content management systeem

Een contentmanagementsysteem (CMS) is computersoftware die het creëren, wijzigen en beheren van digitale content mogelijk maakt. Veel mensen kennen Wordpress, echter schiet Wordpress veelvuldig tekort zodra u uw framework wil aanpassen. Om die reden draait Pointiful op Wagtail. Wagtail geeft ons de mogelijkheid om een website en platform te bouwen die aan jouw individuele behoeften voldoen - zonder compromissen of shortcuts. Met de mogelijkheid om Wagtail continu uit te breiden om aan diverse eisen te voldoen, hoeven we niet continu te zoeken naar Plug-ins of het perfecte thema. Dit zorgt er ook voor dat we niet afhankelijk zijn van code geschreven door anderen. Zo houden wij de veiligheid hoog en onze platforms stabiel.

Mapbox

Data is is overal. Elk bedrijf, elke gemeente, overheid of organisatie presenteren continu data om transparantie te vergroten. Maar hoe transparant of informatief ben je als je data niet duidelijk weergeeft? Voor publieke informatie moet je vaak eindeloos klikken, erg specifiek zoeken en door massa’s informatie waden voor je bent waar je wil zijn. Gedreven om informatie op een intuïtieve wijze visueel te maken hebben wij Mapbox geïntegreerd in onze platform tool. Dit stelt onze klanten in staat om data op geografische locatie te presenteren op een intuïtieve kaart, beschikbaar op elk apparaat.

Mapbox voor geografische data

Geïntegreerde zoekfunctie om snel te kunnen vergelijken en specificeren

Een eigen Blog om informatie te delen

logo

info@pointiful.com

Nieuwe Rijn 67
2312 JJ Leiden

Pointiful.com

© Pointiful Development
Deze website wordt mogelijk gemaakt door Pointiful.
Alle rechten zijn voorbehouden.