logo

Ervaring delen, Waarde vermenigvuldigen


Twee jonge en gedreven oud TU Delft studenten die ICT toegankelijk willen maken.

Pointiful Development is een samenwerking van jonge ondernemers. Johan van der Boog werkte onder andere als IT consultant en developer. Zijn kracht: inzicht in de ontwikkeling van software en ICT platforms. Stijn de Vreede is al meerdere jaren actief met de ontwikkeling van webshops en digitale producten in Nederland. Zijn drive: je bent pas belangrijk als je content belangrijk is.

Samen met andere ondernemers en organisaties vullen we elkaars expertise aan en staan we in contact met een groot netwerk van andere specialisten. Zo kan Pointiful Development met een organisatie van bescheiden omvang veel en omvangrijke ideeën realiseren. Juist deze bescheiden omvang is onze kracht. De lijnen zijn kort en we zijn altijd persoonlijk betrokken bij elk project. En: we hebben oog voor detail.

Stijn de Vreede

Head of Operations

Stijn zijn verantwoordelijkheden omvatten het ontwerpen van beleid, het toezicht houden op de klantenservice en het implementeren van technologische oplossingen.

Johan van der Boog

Head of Software Development

Johan heeft aan de grondslag gestaan van het Pointiful platform systeem en is verantwoordelijk voor de continue ontwikkeling. Als fullstack developer kan hij spoedig problemen oplossen en technische vragen oplossen en verbeteren.