logo

Ervaring delen, Waarde vermenigvuldigen


Twee jonge en gedreven oud TU Delft studenten die ICT toegankelijk willen maken.

Pointiful Development is een samenwerking van jonge ondernemers. Johan van der Boog werkte onder andere als IT consultant en developer. Zijn kracht: inzicht in de ontwikkeling van software en ICT platforms. Stijn de Vreede is al meerdere jaren actief met de ontwikkeling van webshops en digitale producten in Nederland. Zijn drive: je bent pas belangrijk als je content belangrijk is.

Samen met andere ondernemers en organisaties vullen we elkaars expertise aan en staan we in contact met een groot netwerk van andere specialisten. Zo kan Pointiful Development met een organisatie van bescheiden omvang veel en omvangrijke ideeën realiseren. Juist deze bescheiden omvang is onze kracht. De lijnen zijn kort en we zijn altijd persoonlijk betrokken bij elk project. En: we hebben oog voor detail.

Stijn de Vreede

Head of Operations

Stijn zijn verantwoordelijkheden omvatten het ontwerpen van beleid, het toezicht houden op de klantenservice en het implementeren van technologische oplossingen.

Johan van der Boog

Head of Software Development

Johan heeft aan de grondslag gestaan van het Pointiful platform systeem en is verantwoordelijk voor de continue ontwikkeling. Als fullstack developer kan hij spoedig problemen oplossen en technische vragen oplossen en verbeteren.

Stagiairs


Rosanne van den Eijkel

Rosanne zit in leerjaar 1 van de opleiding Medewerker Marketing en Communicatie. Haar doel is met deze stage te leren hoe de marketing in de praktijk werkt. Hoe vind je de juiste doelgroep en hoe trek je de aandacht van de juiste doelgroep.

Emma Zandbergen

Emma Zandbergen is stagiair bij ons bedrijf Pointiful. Emma zit op het mbo Rijnland in Leiden. Hier zit ze in haar eerste jaar van de opleiding Marketing en Communicatie. Bij het volgen van haar stage wilt ze graag meer leuke dingen leren die bij marketing horen.

Amy van Duijn

Amy is stagiaire bij Pointiful. Amy doet de opleiding Marketing & Communicatie en zit nu in het eerste leerjaar. Amy hoopt veel leuke, leerzame en goede dingen te gaan leren bij Pointiful, dingen die ze op school niet/weinig leert.

Sidney Visser

Sidney is stagair bij Pointiful. Hij zit op het mboRijnland in het 1e leerjaar en doet de opleiding Marketing&Communicatie. Bij Pointiful wil hij meer leren over hoe je marketing kan maken en hoe het best kan promoten.