logo

Complexe Websites, maar dan Simpel

Producten aanbevelen. Geografische data inzichtelijk. Zoekfunctionaliteit. En nog meer!

Modulaire template voor complexe websites


Pointiful is ideaal voor het creëren van complexere websites zoals informatieve geografische websites en product vergelijking websites met zoek functionaliteit. Pointiful is modulaire template, waarin wij het design en de ICT infrastructuur hebben uitgewerkt voor optimale snelheid en gebruiksvriendelijkheid voor zowel voor de beheerder als de bezoeker van de website. Wij ontwikkelen continu door om de nieuwste technologische ontwikkelingen toe te passen in ons platform en om aan de vraag van onze klanten te blijven voldoen.

Onze business is Software as a Service (SaaS). Dit betekent dat wij zorgen dat het product goed werkt, zodat jij kunt focussen op de content en het beheren van de website. Wij bieden daarnaast ondersteuning bij het opzetten van jouw website en staan altijd open voor suggesties en vragen!

Van begin tot eind staan we aan uw zijde. Of we nu analyseren, vormgeven, bouwen of optimaliseren.

Waarom Pointiful werkt


Gebruiksvriendelijk & Snel

Ons product is super snel en volledig gericht op gebruiksvriendelijkheid, zowel voor de beheerders als voor de bezoekers.

Visueel Aantrekkelijk

Onze websites zien er strak en professioneel uit. Dit creëert overzicht en vertrouwen bij bezoekers.

Veilig

Ons product stelt veiligheid boven alles. Zo houden wij ons aan alle richtlijnen om websites zo veilig mogelijk te bouwen.

De bouwstenen van ons platform


Wagtail

Ons content management systeem

Een contentmanagementsysteem (CMS) is computersoftware die het creëren, wijzigen en beheren van digitale content mogelijk maakt. Veel mensen kennen Wordpress, echter schiet Wordpress veelvuldig tekort zodra u uw framework wil aanpassen. Om die reden draait Pointiful op Wagtail. Wagtail geeft ons de mogelijkheid om een website en platform te bouwen die aan jouw individuele behoeften voldoen - zonder compromissen of shortcuts. Met de mogelijkheid om Wagtail continu uit te breiden om aan diverse eisen te voldoen, hoeven we niet continu te zoeken naar Plug-ins of het perfecte thema. Dit zorgt er ook voor dat we niet afhankelijk zijn van code geschreven door anderen. Zo houden wij de veiligheid hoog en onze platforms stabiel.

Mapbox

Geografische kaarten

Data is is overal. Elk bedrijf, elke gemeente, overheid of organisatie presenteren continu data om transparantie te vergroten. Maar hoe transparant of informatief ben je als je data niet duidelijk weergeeft? Voor publieke informatie moet je vaak eindeloos klikken, erg specifiek zoeken en door massa’s informatie waden voor je bent waar je wil zijn. Gedreven om informatie op een intuïtieve wijze visueel te maken hebben wij Mapbox geïntegreerd in onze platform tool. Dit stelt onze klanten in staat om data op geografische locatie te presenteren op een intuïtieve kaart, beschikbaar op elk apparaat.

logo

info@pointiful.com

Nieuwe Rijn 67
2312 JJ Leiden

Pointiful.com

© Pointiful Development
Deze website wordt mogelijk gemaakt door Pointiful.
Alle rechten zijn voorbehouden.