logo

Communicatie is de sleutel

Het product voor betere communicatie en meer transparantie naar burgers

Wat lossen wij op?


Communicatie en transparantie tussen overheid en burger zijn zeer belangrijk binnen een democratie zoals Nederland. Door de hoeveelheid data die door digitalisering beschikbaar komt wordt het moeilijker om goed te communiceren naar burgers. Hoe maak je die informatie gemakkelijk toegankelijk?

Dit is waar Pointiful in uitblinkt. Wij hebben onze tool ingericht om geografische data overzichtelijk in kaart te brengen voor instanties. Zo kunnen zij alle informatie die zij willen bieden aan burgers onderbrengen binnen 1 platform, zoals bijvoorbeeld:

  • Faciliteiten voor nieuwe bewoners; waar staan glasbakken, waar zijn AED's in de buurt of waar het politiebureau staat.
  • Actualiteiten; waar kan ik veilig zwemmen zonder blauwalg of in welke gebieden is de eikenprocessierups actief.
  • Bijzonderheden; monumenten of unieke bomen met een verhaal.

Daarnaast zetten wij ons ook in voor de politiek. Wij brengen alle kandidaten voor de verkiezingen van de tweede kamer, gemeenteraad en provinciale staten in kaart. Elke kandidaat is vindbaar en heeft een eigen pagina met algemene informatie, zodat burgers een duidelijker beeld hebben op wie ze (kunnen) stemmen.

Onze producten


Gemeentekaarten

Interactieve stadskaarten met publieke faciliteiten, projecten, sport en nog veel meer.

Veel gemeenten hebben data en informatie op hun website staan. Waar de afvalbakken staan, welke bouwprojecten er zijn en nog veel meer. Deze data is echter vaak niet gemakkelijk toegankelijk wat transparantie in de weg staat. Met onze platform tool kunnen we al deze data inzichtelijk maken en interactief presenteren. Onze combinatie van zoekmachine met geografische kaart geeft informatie zorgvuldig en intuïtief weer.

Verkiezingskandidaten

Kandidaten die op de verkiezingslijst staan

Platform met alle kandidaten voor de Tweede Kamer verkiezingen van 2021 op basis van geolocatie en eigenschappen.

logo

info@pointiful.com

Nieuwe Rijn 67
2312 JJ Leiden

Pointiful.com

© Pointiful Development
Deze website wordt mogelijk gemaakt door Pointiful.
Alle rechten zijn voorbehouden.